AUTORS TAULA 6 (2020)

L'oliva amargant, vol vi darrere i vi davant...

Tadea Lizarbe. Nascuda a Pamplona. És llicenciada en Teràpia Ocupacional per la  Universitat de Saragossa i ex jugadora de basquet de la lliga femenina espanyola. A l'actualitat compagina la seva labor com a terapeuta ocupacional a l'Hospital de Dia Infanto-Juvenil de Salut Mental, a Pamplona, amb el desenvolupament d'una activitat de psicobasquet per a nens amb discapacitat intel·lectual. La seva primera novel·la, "Comiendo Sonrisas a solas", va quedar finalista del Premi Planeta 2017.
Ens ve a presentar la seva novel·la "Marionetas sin hilos" (Harper Colins)

Marto Pariente. Nascut a Madrid. És escriptor i funcionari de l'estat. Resideix en un poble de Guadalajara. Reparteix el temps entre la lectura i l'escriptura. La seva primera novel·la "una bala para Riley" va ser molt ben acollida per la crítica. Ens ve a presentar "La cordura del idiota" (off Versatil)


Noelia Lorenzo Pino. La seva carrera professional està lligada al món de la moda, però paralel·lament, es dedica a l'escriptura de novel·la negra. Al 2013 va publicar la seva primera novel·la "Chamusquina", dos anys més tard "La sirena roja", on ens presenta el sagents de la Ertzaintza, Eider Chassereau i Jon Ander Macua. Un equip d'investigadors que reapareix en les seves següents novel·les: "La Chica olvidada" (2016) i "Corazones negros" (2018). Ens parlarà d'aquestes i de l'última publicació  "La estrella de quinze puntas" (editorial Erein)


Coordina: Paco Atero. Activista literari i membre de l'associació cultural Negra y Mortal.