AUTORS TAULA 5 (2020)

No totes les olives cauen a la borrassa...

Lluís Llort. Nascut a Barcelona. Escriptor i periodista. Treballa al diari AVUI (ara El Punt Avui), especialitzat en cultura i crítica literària i també ha escrit guions per a sèries d'humor de televisió. Ha publicat novel·les de diferents gèneres, narrativa infantil i juvenil, i ha participat en reculls de relats de diversos autors. Signa les seves novel·les com a Llort i la literatura infantil com a Lewis York. 
Ens parlarà de les últimes novel·les publicades: "Pes Mort" (Crims.cat) i "Herencias colaterales" (Alrevés ed.)Damià del Clot. És escriptor i advocat especialitzat en Dret Constitucional. Ha publicat alguns llibres jurídics. El seu debut en la ficció va ser "Notes d’un viatge a l’infern" (2009), guanyadora del premi de narrativa Vila Ametlla de Mar. Guardonada a Andorra amb el Premi Fiter i Rossell 2009. Ha escrit diverses novel·les i ens presentarà "Ella" (Llibres del Delicte).

Marc Moreno. Nascut a Barcelona. És periodista i director de l'editorial especialitzada en novel·la negra Llibres del Delicte. També és comissari del festival de literatura i cinema negre Vilassar de Noir. Com a periodista ha treballat per La Vanguardia, Público, Lonely Planet, TVE Catalunya, i Ràdio 4, entre altres mitjans. Com a escriptor ha publicat més de sis novel·les, entre elles Temps de Rates, amb la que va guanyar el premi Crims de Tinta de RBA. Ens presentarà la novel·la "Escapisme" (Més Llibres) "Escapismo" (Grupo Tierra Trivium)Pep Prieto. Nascut a Girona. És periodista, escriptor i crític de cinema català. Escriu regularment al Diari de Girona i al cultural digital en català La Llança. Parla de sèries de televisió a El Món a RAC1 i al programa Àrtic de Betevé. Autor de diverses novel·les, entre elles les dues últimes: "El mal pare" (Llibres del Delicte) i "La teoria de l'imbècil" (Apostroph ed.)Coordina: Ferran Grau. Nascut a Lleida. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, treballa de periodista, sobretot a la ràdio: Cadena SER, RAC1, RNE. Ha publicat llibres de divulgació i és autor de Dues cicatrius (Capital Books, 2016) i coautor de les novel·les de la sèrie "Cazeneuve" (Capital Books, 2018 i 2019).