AUTORS TAULA 4 (2020)

Olives i pa calent maten a la gent.

Màrius Serra. Nascut a Barcelona. Va començar a publicar el 1987. La seva feina gira al voltant de la literatura, la comunicació i el joc. Ha publicat més de deu mil mots encreuats, cinc mil articles, quinze llibres de narrativa i set de ludolingüística. Alguns dels seus llibres han estat traduïdes a diversos idiomes. La seva obra literària ha estat guardonada amb premis com el Ciutat de Barcelona, Serra d’Or, Lletra d’Or, Ramon Llull o Sant Jordi. Col·labora a Catalunya Ràdio i La Vanguardia, i és membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans.Ens ve a presentar "Jugar-s'hi la vida" (Amsterdam).


Maribel Torres. Nascuda a Olot. Malgrat li ha agradat escriure des de petita, treballa en una empresa on importen més els números que les lletres. durant deu anys va formar part del consell de redacció de la revista olotina A 440m sobre el nivell del mar i participa habitualment en temes literaris i culturals de la seva ciutat, Olot. Té publicats dos reculls de contes i diversos contes en reculls col·lectius com a finalista de premis literaris. El 2016 va guanyar el 1er Premi de Narrativa Curta Colada de Lletres de l'Associació Garrot. Ens ve a presentar "El despertar del navegant" (Llibres del Delicte).

David Marín. Nascut a Barcelona, viu a les terres de Ponen des de l'any 2008. Ha exercit de periodista i actualment es dedica a la docència i col·labora amb alguns mitjans de comunicació. Ha publicat diverses novel3les, de les quals "Purgatori", va ser guardonada amb el premi Crims de Tinta 2019. Ens ve a presentar "Appletown" (Pagès ed.)


Ferran Grau. Nascut a Lleida. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, treballa de periodista, sobretot a la ràdio: Cadena SER, RAC1, RNE. Ha publicat llibres de divulgació i és autor de "Dues cicatrius" (Capital Books, 2016) i coautor de les novel·les de la sèrie "Cazeneuve". i ens ve a presentar última novel·la, "L'hivern del coiot" (Crims.cat)

Coordina Alba Prieto: Psicòloga i membre de l'associació cultural Negra y Mortal.