LECTURA CRIMINAL "Paraules de Mort" (2020)

"Paraules de Mort": "Els escriptors de gènere criminal sempre intenten buscar el crim perfecte, per denunciar, presentar o explicar alguna cosa, algun fet. Aquest volum que tens a les mans pretén fer tot el contrari. Es tracta d'un conjunt de textos escrits per persones que en algun moment de la seva vida es van considerar criminals. Alguns van morir com a tals, altres encara viuen com a tals. El fet és que la literatura també va ser present a les seves vides i, sovint,  els textos reflecteixen més què pensen o pensaven que no pas una simple biografia."
James Longhurts; Bonni Parker; Peter Manuel; Charles Manson; Albert DeSalvo; Jim Jones; Ted Bundy; Peter Sutcliffe; Elizabeth Wettlaufer; Israel Keyes.

Llegiran textos d'aquest volum les autores:
Irene Solanich: Nascuda a Manlleu, és traductora, escriptora, editora i professora. Actualment compagina la seva feina de traductora a La Dièresi i editora a Llibres del Delicte amb els estudis de doctorat sobre la novel·la negra en català a la Universitat de Vic. Com a professora exerceix a la Universitat de Vic i a l'escola Joviat de Manresa. Com a escriptora ha participat en diversos reculls de relats. També escriu a mitjans de comunicació com El Cinèfil i L'Escribà. 

Georgina Armadàs: Nascuda a Barcelona, és dissenyadora, il·lustradora i gestora d'art contemporani. Actualment treballa com a coordinadora web i gestora de xarxes socials a una entitat de fotografia. També és autora de diverses portades d'edicions Xandri.