AUTORS TAULA 3 (2020)

Oliva fresca en el molí, fa oli fi...

Margarida Aritzeta. Va néixer a Valls. Va estudiar Magisteri a Tarragona i Història Moderna i Contemporània i Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona, on va fer el Doctorat amb una tesi sobre el poeta i crític Josep Lleonart.  Des de 1970 i durant tres anys, va estudiar Belles Arts a l'Escola Superior de Belles Arts de Sant Jordi, de Barcelona (ara Facultat de Belles Arts), però finalment va deixar l'escultura per l'escriptura.  La seva primera obra publicada és un assaig: Carrasclet-Veciana (1979). Va obtenir el premi Víctor Català de contes i narracions l'any 1980 i el Sant Joan de novel·la de 1983. Va ser també membre del col·lectiu d'escriptors "Ofèlia Dracs". Des d'aleshores ha publicat nombroses obres, sobretot novel·les. Al 2018 li van concedir la creu de St. Jordi.
Ens presenta "Teoria del gall" (Llibres del Delicte)

Albert Gassull. Nascut a Barcelona. És arquitecte de formació, músic d’afició i lector apassionat. Va treballar més de 20 anys pel seu copte, però actualment ho fa a l’administració pública. L’any 2013 va publicar la seva primera novel·la, "Males arts", amb bona acollida de crítica i públic. Recentment, ha guanyat el XIX Certamen literari Alella a Guida Alzina amb el conte "Seguretat viària". Espera que una altra vintena de contes també vegin la llum algun dia. Mentrestant, segueix escrivint i toca el saxo a La Locomotora Negra i als Barcelona Swing Flamingos.
Ens ve a presentar "L'instant precís" (Llibres del Delicte)
Ludmilla Lacueva Canut. Nascuda a Escaldes, Principat d'Andorra, el 1971. És una escriptora que investiga i escriu sobre la recuperació de velles tradicions del seu país. Ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació andorrans. El seu primer llibre va ser "Els pioners de l'hoteleria andorrana, del segle XVI al segle XX (2001). Ha publicat novel·la històrica i de misteri, i ens ve a presentar " (Apostroph ed.)


Oriol Canals. Nascut a Barcelona. Es va llicenciar en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Barcelona. Ha desenvolupat la seva carrera professional al departament de comunicació de la multinacional nord-americana Nike, al departament de màrqueting del diari Sport i actualment és director de negoci del diari Ara. Ha participat en nombroses campanyes i promocions de productes i parla cinc idiomes. Va publicar "Fills de mala mare" el 2013, i ens ve a presentar "Diví" (Ed. Base)

Coordina: Roser Ribas. Investigadora privada i membre de l'Associació Cultural Negra y Mortal.