AUTORS TAULA 2 (2020)

Oliva i fortuna, a vegades una, a vegades ninguna...

Laura Gomara. Nascuda a Barcelona. Llicenciada en Filologia Clàssica. Treballa com a traductora, ajudant escriptors, professora d'escriptura i en comunicació i producció editorial. La seva primera novel3la va ser "Vienen mal dadas", ara ens presenta "En la Sangre" (Roca Ed.)

David Casals-Roma. Nascut a Lleida, és llicenciat en Cinema i Mitjans de comunicació per la Universitat Birkbeck de Londres. Ha estudiat Direcció, Producció i Tècniques d'Escriptura a l'Escola de lletres de Madrid, a la London Film School, i en diversos tallers creatius dels Estats units, Itàlia i Holanda. Ha escrit i dirigit pel·lícules, documentals i reportatges. ha estat guardonat amb nombrosos premis. Treballa com a professor, ha escrit contes infantils, poesia, relats, i ens ve a presentar la seva primera novel·la "21 días de ira" (Grupo Tierra Trivium).

Mireia Vancells. Va néixer a Terrassa i actualment viu al Maresme, on combina la seva activitat professional amb l'escriptura. És Llicenciada en Filologia Anglogermànica i ha publicat diverses novel·les, algunes de les quals han sigut guardonades. Ens ve a presentar "Aritmètica del crim", VII Premi Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall (Cossetània ed.)

Sebastià Bennasar. Nascut a Palma de Mallorca. Llicenciat en Humanitats i Màster en Història del Món per la Universitat Pompeu Fabra. És escriptor, traductor, i com a periodista col·labora amb diferents editorials i impulsa nombrosos projectes culturals, congressos i festivals literaris. Escriu novel3la, relats, poesia i també no ficció. Ens presentarà "Un altre dia antic" (Pagès Ed.)

Coordina: Montse Sanjuan. Nascuda a Lleida. És Llicenciada en Ciències de la Informació (UAB) i en Filologia Hispànica (UNED). Va canviar el periodisme per la docència i ha dedicat la seva tasca professional a l'ensenyament de la llengua i la literatura. Ha publicat relats en diferents medis i va particpar en els reculls de relats de diversos autors. Al març del 2014 va publicar el seu primer llibre "La sergent Anna Gruimm", a la que van seguir "El misteri del bressol buit" i "Anna Grimm, memòria mortal". Acaba de publicar la novel·la històrica: "Dues dones" (Pagès ed.)