TAST DE VI

04/03/2018

Celler Matallonga de Fulleda, ens oferirà el tast d'un dels seus vins. El raïm amb el que l'elaboren prové de vinyes pròpies situades entre els 500 i 650 metres d’altitud sobre el nivell del mar.
Per poder fer un bon vi s’ha de disposar d’una matèria primera d’excel·lent qualitat i això només es pot aconseguir tenir unes vinyes sanes, algunes d’elles amb una antiguitat de més de 60 anys, perquè el fruit que donin sigui el millor. Tenen especial cura en el procés d'elaboració i també de comercialització. Controlen tots el passos perquè el seu producte arribi al consumidor amb les màximes garanties de qualitat.

Els seus vins venen marcats per l'esforç, la il·lusió i el territori on es troben, vins plens d'autenticitat i singularitat.

Elaboren una producció de 14.000 ampolles que donen com a resultat quatre tipus de vi: Escorça (vi blanc de vinyes velles macabeu 100%), Escorça Ch (provinent de l’agricultura regenerativa, chardonnay), Vi del Banya (vi negre criança de 6 mesos en bota de roure francès) i Matallonga Selecció (una selecció dels seus millors vins negres amb una criança de 12 mesos en bota de roure francès).