AUTORS TAULA 5 (2018)

05/03/2018
Vladimir Hernández. Nascut a La Havana. Va cursar Enginyeria i Física, però s'ha dedicat a l'escriptura. Va publicar el seu primer llibre de relats al 1999. Al 2000 va quedar finalista del Premio UPC de Género Fantástico, va viatjar a espanya i es va quedar a viure a Barcelona. Ha obtingut els premis de relat i novel·la curta Manuel de Pedrolo i Alberto Magno, i la seva primera novel·la de gènere negre, Indómito, ha sigut guardonada amb el Premio Internacional de Novela Negra L’H Confidencial. Ens parlarà de la seva novel·la Habana Réquiem. (HarperCollins)

Toni Hill. Nascut a Barcelona. És llicenciat en psicologia. Des de fa més de deu anys es dedica a la traducció literària i col·laboració editorial en diferents àmbits. La seva trilogia de l'inspector Salgado s'ha publicat a més de vint països. Ens parlarà de la seva novel·la Los ángeles de hielo (Grijalbo)

Xavier Zambrano. Nascut a Sant Sadurní d’Anoia. És llicenciat en Filologia anglesa i traductor. Ha publicat poemaris. Ha traduït al català clàssics del gènere negre i autors contemporanis. Ens presenta la seva novel·la Lleugera Sang (Llibres del Delicte)

Coordinada per: Miquel Àngel Díaz. Llibreter i fundador de SomNegra, llibreria especialitzada en novel·la negra i criminal. Activista del gènere, que ha sigut també part del jurat del Premi Crims de Tinta de RBA.