AUTORS TAULA 4 (2018)

02/03/2018
Taula on parlarem de la força dels relats amb... 
Marc Moreno. Nascut a Barcelona. És periodista i director de l'editorial especialitzada en novel·la negra Llibres del Delicte. També és comissari del festival de literatura i cinema negre Vilassar de Noir. Com a periodista ha treballat per La Vanguardia, Público, Lonely Planet, TVE Catalunya, i Ràdio 4, entre altres mitjans. Com a escriptor ha publicat més de sis novel·les, entre elles Temps de Rates, amb la que va guanyar el premi Crims de Tinta de RBA. És l'editor i coordinador del llibre Assassins de Girona.

Anna Maria Villalonga. Nascuda a Barcelona. És escriptora, investigadora, articulista, i professora de literatura catalana a la Universitat de Barcelona. Els seus relats han aparegut en diverses publicacions i llibres de reculls col·lectius. Ha publicat assaig, ha coordinat reculls de relats de diversos autors, té novel·les publicades en català i castellà, i ens parlarà de l'últim recull publicat Contes per a les nits de lluna plena (Ed. Apostroph). 
Ha estat designada per la Generalitat de Catalunya Comissaria de l'any Pedrolo (2018), en commemoració del centenari del naixement de l'autor.

JR. Armadàs. Nascut a Barcelona. És llicenciat en Dret i Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Combina tasques d'escriptor, periodista i editor. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació. És el director de la revista digital El Cinèfil  i codirector del festival de cine Sant cugat Fantàstic. També és el comissari dels Vespres Negres de Sant Feliu i responsable de la programació de cinema del festival Vilassar de Noir. Té diversos llibres publicats i és un dels cofundadors d'Edicions Xandri. Ha coordinat i escrit un dels relats del llibre Terra de crims.

Sebastià Bennassar. Nascut a Palma de Mallorca. És periodista, escriptor, traductor crític literari. Col·labora amb diversos mitjans de comunicació. Llicenciat en Humanitats i màster en Història del Món per la Universitat Pompeu Fabra, ha publicat obres de poesia, de narrativa, algunes de les quals de gènere negre. Ha guanyat el XIII Premi de Narrativa Vila de Lloseta,  i el Premi Joaquim Ruyra 2013. Comissari del festival de novel·la negra Tiana Negra. És un dels coordinadors del recull de relats de diversos autors Barcelona: Viatge a la perifèria criminal (Crims.cat)

Coordinat per: Ramona Solé. És addicta a la lectura, té un bloc literari des de fa més de 10 anys, Tumateix Llibres, i gestiona totes les xarxes que l'acompanyen on no es cansa de parlar de llibres. Col·labora fent ressenyes en altres mitjans de comunicació com SomNegra o el programa Dis de LleidaTv. Ha publicat relats en diversos reculls col·lectius, ha coordinat i escrit un dels relats del llibre Assassins de Ponent, i té dues novel·les publicades, Quaderns i Instint de supervivència (Editorial Llibres del Delicte).
És una de les coordinadores del festival Les Borges Negres.