AUTORS TAULA 3 (2018)

28/02/2018
Susana Hernández. Nascuda a Barcelona. Va estudiar imatge i so, també Integració Social, Investigació privada, i  psicologia. És escriptora i imparteix tallers literaris. Col·labora en diversos mitjans de comunicació. Ha guanyat diversos premis per les seves novel·les. És especialista en novel·la negra i creadora del personatge de la policia Santana, protagonista de diverses novel·les, que va ser elegit millor personatge femení de novel·la negra i policial als premis LeeMisterio 2012. Ens presenta la novel·la Males Decisions, Editorial Crims.cat.

Ariadna Herrero. Nascuda a Granollers. És llicenciada en Filologia Catalana i en Filologia Hispànica. Va cursar un postgrau en Processos Editorials i ha realitzat diversos cursos de novel·la, conte i microrelat. L’any 2004 va ser la guanyadora de l’octava edició del Premi de Teatre La Carrova amb l’obra Semblava una persona com qualsevol altra. Ha tingut diversos premis, i amb Seràs un dels nostres s’endinsa per primera vegada en el terreny de la novel·la negra. Llibres del Delicte.

Jordi Dausà. Nascut a Cassà de la Selva. És mestre i escriptor. Col·labora en diferents mitjans i va ser blocaire quan ja no quedaven blocaires. Boxejador inconstant i tarambana, és autor de Manual de Supervivència (Premi Montflorit de novel·la el 2010), El gat de Schrödinger i Nits de matapobres. Alguns relats seus han estat publicats en diferents antologies col·lectives, i ha col·laborat en projectes editorials destinats a l’ensenyament de la llengua catalana. Ens presenta la novel·la, Lèmmings, Llibres del Delicte.

Biel Cussó. Nascut a Barcelona. Va estudiar Arquitectura Superior i Disseny Multimèdia. Va debutar com a escriptor amb el primer volum de la saga d'aventures Mindrä. Ha publicat diverses novel·les i ha participat en antologies de relats. Ens presenta la seva novel·la Sang Freda, Editorial Alrevés.

Coordinarà la taula: Charo González. Graduada Social i Assessora Fiscal. Fervent lectora de novel·la negra des de fa molts molts anys. Presidenta del Jurat a la Millor Novel·la Negra escrita per una dona al Festival de Cubelles Noir. Forma part del Comitè Organitzador del Festival Cubelles Noir des del seu inici, l'any 2015. Assisteix a nombrosos Congressos i Festivals de novel·la negra nacionals i internacionals. Col·laboradora del programa de ràdio "Mar de Lletres" de Ràdio Cubelles.