AUTORS TAULA 2 (2018)

26/02/2018
Ludmilla Lacueva. Nascuda a Escaldes, Principat d’Andorra,  el 1971. És una escriptora andorrana que investiga i escriu sobre la recuperació de velles tradicions del seu país.  Ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació andorrans. El seu primer llibre va ser Els pioners de l’hoteleria andorrana, del segle xvi al segle xx (2001), accèssit premi d’investigació del Consell General), seguit de la novel·la històrica L’home de mirada clara. Charles Romeu, veguer francès de 1887 a 1933. Presentarà la seva primera novel·la de misteri, ambientada a Andorra i Anglaterra. (A punt de publicar-se. Properament compartirem la portada Editorial Apostroph).

Isidro Garrido. Nascut a Rajadell, Barcelona, el 1958. És escriptor, antropòleg i des de fa més de trenta anys, Guàrdia Urbà de l'Hospitalet de Llobregat. Ens presentarà, Los crímenes del Matarraña, Tráfico de deudas, Conexión Castelldefels, i El enigma del Camino. Sèrie de novel·les protagonitzades per un brigada de la Guàrdia Civil nascut a Balaguer.

Xulio R. Trigo. Nascut a Betanzos, Galícia, al 1959. En l'actualitat viu a Tarragona. És novel·lista, poeta i traductor. Va ser redactor de les pàgines culturals del Diari de Barcelona i va dirigir les pàgines literàries del setmanari valencià El Temps. També ha col·laborat en altres diaris i revistes. Ha rebut diversos premis. Té nombroses obres publicades de poesia, narrativa i narrativa juvenil. Ens presentarà L'objectiu del Crim (Ediciones B)

Coordinada per: M. Carme Rafecas, antropòloga amb estudis superiors en llengua catalana, alumna de narrativa a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, i autora del llibre de poesia Blanc breu, guanyador del Premi València Nova Alfons el Magnànim de Poesia 2017. col·labora com a representant de l’editorial Fonoll de Juneda, on treballa fent tasques de coordinació i correcció, una editorial amb 21 anys d’història coneguda pel seu compromís amb el territori, que no ha volgut faltar en aquesta edició del festival Borges Negres.