AUTORS TAULA 1 (2018)

22/02/2018
Montse Sanjuan. Nascuda a Lleida. És llicenciada en Ciències de la Informació (UAB) i en Filologia Hispànica (UNED). Va treballar com a periodista i va formar part de l'equip de la revista lleidatana La Boira (1979). Va canviar el periodisme per la docència i ha dedicat la seva tasca professional a l'ensenyament de la llengua i la literatura. Ha publicat relats en diferents medis i ha participat en llibres de relats de diversos autors. Té publicats dos llibres de la sèrie de la sergent Anna Grimm, La Sergent Anna Grim, El misteri del bressol buit, i ens presenta el tercer: "Anna Grim, memòria mortal", Pagès editors.

Rafa Melero. Nascut a Barcelona. És escriptor i funcionari del cos de la policia autonòmica de Catalunya. Ha participat en llibres de relats de diversos autors. Ha publicat la novel·la Full, i les novel·les de la sèrie del sergent Masip, La Ira del Fènix, La Penitència de l'Alfil, i ens presentarà el tercer d'aquesta sèrie: "El secreto está en Sasha", editorial Alrevés.

Laura Gomara. Nascuda a Barcelona. Llicenciada en filologia Clàssica. Treballa com a traductora, ajudant d'escriptors, professora d'escriptura i en comunicació i producció editorial. Vienen mal dadas és la seva primera novel·la. Roca editorial.

Coordinarà la taula: Raquel Gámez. Nascuda a Barcelona. És graduada en Educació Social a la Universitat Oberta de Catalunya, estudià Grau d'estudis inmobiliaris i de la construcció a la Facultat d'Econòmiques de Barcelona i és Tècnica especialista en relacions públiques i administració. Ha treballat com a professora experta de la Generalitat de Catalunya en un programa de qualificació professional inicial. En l'actualitat treballa com a educadora social en diferents recursos. Des de fa anys també imparteix cursos d'escriptura creativa i és l'autora del blog En clau de negre. Té diversos llibres publicats, entre elles la novel·la A la seva pell, Llibres del Delicte.