TAULA ESCOLA D'ESCRIPTURA DE LLEIDA

Seguim amb els autors que podreu escoltar el dia 8 d'Abril a Les Borges Negres. La Núria Serrate de l'Escola d'Escriptura de Lleida coordinarà una taula on ens explicaran diferents maneres d'escriure: relats, novel·la, novel·la escrita per més d'un autor...
Parlaran de La reina de diamants de Llibres del Delicte, que van escriure entre quatre autors. 


SEBASTIÀ BENNASAR. Nascut a Palma de Mallorca. Llicenciat en Humanitats i màster en Història del Món per la Universitat Pompeu Fabra. És escriptor, traductor, i crític literari.
Ha treballat com a periodista, col·labora amb diferents editorials, i impulsa nombrosos projectes culturals, congressos i festivals literaris.  
Escriu novel·la, relats breus, poesia i també no ficció.  
Parlarà també de la novel·la L'Imperi dels lleons de Crims.cat.


LLUÍS LLORT.  Nascut a Barcelona. Escriptor i periodista. Ha publicat diverses novel·les i narrativa infantil i juvenil.
Treballa al diari AVUI (ara El Punt Avui), especialitzat en cultura i crítica literaria.
Signa les seves novel·les com a Llort i la literatura infantil com a Lewis York. També escriu guions per a sèries d'humor de televisió. Des del 1999 ha publicat més d'una dotzena de títols infantils, un bon nombre de novel·les de diferents gèneres, i també ha participat en diversos llibres col·lectius.
Parlarà també de la novel·la No n'estiguis tan segur de Crims.cat

MARC MORENO. Nacut a Barcelona. És periodista, editor i escriptor. Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació i ha treballat també com a redactor en cap. És el creador i editor de l'editorial Llibres del Delicte. 
Com a escriptor ha publicat un bon nombre de novel·les negres i criminals.
Ens parlarà de la novel·la guanyadora del VIII premi Crims de Tinta Temps de Rates de l'editorial RBA La Magrana.

JORDI DE MANUEL. Nascut a Barcelona. És professor de ciències de la naturalesa i escriptor. compagina la literatura amb la docència i la recerca. És membre de la Societat Catalana de ciència-ficció i Fantasia.
Ha publicat contes i novel·les per a infants i adolescents, així com relats i novel·les per a adults, articles de recerca d'àmbit biològic, i nombrosos treballs en innovació i didàctica de les ciències naturals.
Ens parlarà de les novel·les Foc verd de l'editorial Crims.cat i Mans Negres de Pagès editors.