LA NOVEL·LA CRIMINAL, CALIDOSCOPI DE LA SOCIETAT

GRAZIELLA MORENO. Nascuda a Barcelona. És advocada, jutgessa i escriptora. Escriu relats i articles en revistes i diaris digitals. Va publicar la seva primera novel·la al 2015, i des de llavors ja n'ha publicat unes quantes.
Presenta les novel·les El Bosque de los Inocentes de l'Editorial Grijalbo i Flor seca de l'Editorial Alrevés.
ANNA MARIA VILLALONGA. Nascuda a Barcelona. És professora de literatura catalana a la UB. Escriptora, investigadora, crítica literària i de cinema. Escriu regularment en diversos mitjans. Ha publicat un bon nombre de relats en reculls col·lectius. El 2013 va publicar "Les veus del crim" (converses amb 12 autors de novel·la negra catalans), i des de llavors ha publicat diverses novel·les i llibres de relats.
Presentarà la novel·la El somriure de Darwin de Llibres del Delicte.


FÀTIMA LLAMBRICH. L’Ametlla de Mar. És periodista, treballa als Informatius de TV3, Televisió de Catalunya. Llicenciada en Periodisme i en Criminologia i Màster en Seguretat i Prevenció per la UAB. Postgraduada en Tècniques Avançades en Perfilació Criminal i Psicologia Investigativa per la UB. És coautora del 30 Minuts «El Cos del Delicte» (TV3, 2015).
Ens presenta el seu llibre Sense Cadàver de l'editorial AMSTERDAM


RAQUEL GÁMEZ SERRANO. Nascuda a Barcelona. Estudià el Grau d'estudis immobiliaris i de la construcció a la Facultat d'Econòmiques de Barcelona, és Tècnica especialista en relacions públiques i administració i graduada en Educació Social a la UOC.
Ens parlarà de la seva primera novel·la A la seva pell de Llibres del Delicte.


JORDI TIÑENA. Tarragona. Va donar-se a conèixer en guanyar el Premi de Novel·la Ciutat d'alzira 1994 amb "Un dia en la vida d'Ishak Butmic". Des de llavors ha publicat una desena de novel·les, i ha publicat també adaptacions de clàssics catalans.
Presentarà la novel·la La mort sense ningú de Llibres del Delicte.