AUTORS SEGONA TAULA PRESENTACIONS

ESPERANÇA CAMPS. Nascuda a Ciutadella, Menorca. És escriptora i periodista. Resident a València. Treballava com a redactora al Canal 9. Ha publicat diverses novel·les, contes i novel·les breus, i ha participat en novel·les col·lectives. Juntament amb altres escriptors valencians forma part del col·lectiu Unai Siset.
Presentarà les novel·les La Draga de Llibres del DelicteL'illa sense temps de l'Editorial Meteora.PERE CERVANTES. Nascut a Barcelona. Ha sigut policia més de vint-i-cinc anys. Des de l'any 2016 col·labora habitualment a la Cadena SER (SER Cat), i a "3-14-16: La nit que no s'acaba".
Ha escrit diverses novel·les policíaques, en la de "Tres minutos de color" entra també en el terreny de la ciència ficció, i és també coguionista del llargmetratge "La soledad de las ballenas".
Presentarà el llibre Tres minutos de color de l'Editorial Alrevés. 

Xavier Álvarez Llaberia. Nascut a Barcelona. És Mosso d'Esquadra. Llicenciat en Criminologia per la universitat de Barcelona, i amb un Màster en l'anàlisi de la conducta criminal. Ha participat en la confecció de diversos manuals relacionats amb l'anàlisi de la conducta d'agressors i "No abandonis quan el rastre és calent", és la seva primera novel·la.  
Presentarà la novel·la No abandonis quan el rastre és calent d'AMSTERDAM.

IGNASI OLIVERES. Col·laborador de Núvol (digital de cultura), que ha guanyat amb la seva opera prima la segona edició del Premi Literari Autor Revelació, un premi de narrativa en català de periodicitat anual, que convoquen l’editorial Rosa dels Vents i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. 
Presentarà la novel·la Alguna cosa no del tot neta, però no gaire perillosa d'Editorial Rosa dels Vents.